Canadas fjell

Fjellet frister mange for avslapning i fra hverdagslivets stress og mas, roen og den flotte naturer er en fin måte og lade opp kroppen. Fjellet har sin egen sjarm alle fire årstider, våren med snøsmeltingen og det grønne begynner og komme frem, sommeren med dyrelivet, fisking og turer, høsten i sin fulle fargerike prakt er jo ett flott skue og vinteren med alle de aktivitetene man kan finne på.

Paradise Lodge og Bungalows

Paradise Lodge og Bungalows

I Canadas vakre fjell ligger Paradise Lodge og Bungalows, dette er ett flott sted og besøke om sommeren for det er kun åpent da. Det ligger flott til med Mount Tempel fjellet og nasjonalparkene Yoho og Banff rett ved. Det er mange småsjøer i området som egner seg godt til fiske, man får leid kano eller robåt på stedet. Merkede løyper som passer til fotturer eller sykkelturer er det flere av og man kan ta en gondol bane opp til toppen om man heller foretrekker det fremfor og gå. Elvene Bow River og Kick Horse River ligger rett ved med gode fiskemuligheter og for de som gjerne vil ha litt fart anbefaler man Kick Horse River med kano eller rafting flåte.

Lodgen Lodge

I British Colombia ligger Lodgen Lodge i mellom byene Ymir og Porto Rico. Her er det ikke langt unna til elvene Quarts Creek og Salmo River. Her kan man ta en fisketur eller padle litt rundt omkring og nyte naturen, eller ta en rafting tur om det frister. Bade strand, dykking og seiling er også det gode muligheter for. Commonwealth Mountain, Mount Dundee, Mount Verde og Red Mountain fjellene rett ved er det duket for mange flotte turer opp i fjellet. Fjellklatring er en populær aktivitet her da fjellene her er bra egnet for dette, sykkel stier er det også mange av for de som liker mountain biking. Man kan også ta seg en runde med golf da det er flere baner ikke så langt unna stedet. Om vinteren er det også masse og finne på her, mange merkede skiløyper og flere ski resorter med heiser hvor man kan drive med alpin, ta en tur inni skogen utenom løypene er jo også en artig måte og gjøre det på, trugeturer, skøytebaner, ta en tur med hundeslede eller snø skuter og isfiske. Her kan mann fylle dagene med mye moro for alle. Om man velger og bo i hytte så er de spredt litt rundt på området så man ikke trenger og få den følelsen av og være på et fult hotell, stille og rolig selv om det allikevel er mange mennesker i området.

Heather Mountain Lodge og Cabins

Heather Mountain Lodge og Cabins

Heather Mountain Lodge og Cabin ligger også i British Colombia, rett ved har man elven Ventego Creek og fjellene Heater Mountain, The Camels, Mount Pears, Mount Rogers og Mount Hennessey i området rundt. Som de fleste steder har man også her mange flotte muligheter til fine fjellturer og fjellklatring. Fiske, kanoturer, sykkelturer, hang gliding eller helikopter turer for de som foretrekker å oppleve fjellet i fra lufta.

Dette stedet egner seg like godt sommer som vinter for ett opphold.