Himalaya 2

Himalaya byr på mye flott natur og mange flotte opplevelser. Disse fjellene er jo godt kjent for sine klatre ekspedisjoner. Men det er utrolig mye annet flott man kan få opplevd her oppe. Fjell landskapet er utrolig flott, et rikt dyreliv og mange attraksjoner finner man også. Alltid noe å oppleve her, enten man velger å bare slappe av og bare nyte livet, eller om man vil være litt mere aktiv så er tilbudene mange.

Oak Chalet

Oak Chalet ligger ved tempelbyen Mukteshwar som ligger dypt inne i skogen ved Indian Kumaon ved foten av Himalaya. Stedet ligge på litt over 2000 meter over havet og har en flott utsikt utover området der det ligger flott til bygd på en fjellhylle. Dette er ett lite og intimt hotell med bare fire dobbeltrom som alle har panorama utsikt utover Gahana Valley.Man kan velge og spise i matsalen eller benytte seg av den utendørs grillen og leirbålet.All maten som blir lagd her er i fra de lokale produsentene, så det er nok garantert ferske varer man får servert her.Aktiviteter som The Kumaon Himalaya Ride som foregår på sykkel eller Mukteshwar Maraton er arrangement man kan delta i området.Turer til Jim Corbett Tiger Reserve, flere Lord Shiva templer, Suray sun tempel of Katarmal, Shikara tempel of Jageshwar, de hemmelige grottene ved PatalhubanesHwar og templene ved elven Kapileshwar.Her er det mye historie i området som man kan utforske om man liker den formen for ferie.Fjellklatring og rappeling er det flere muligheter til her, spesielt populært er Chauli Ki Jali formasjonen til dette. Zipplining gjør man også i fra samme stedet.Det er mange stier opp i fjellene og terrenget rundt, her kan du bli med på guidede turer for og få med deg de fineste utkikksplassene.Dyrelivet her er også flott, tigre Himalaya Leopard, hjortedyr, fulgler, villsvin, forskjellige typer apekatter og pinnsvin er noen av dyrene man kan få øye på her i området.Det er også ett ypperlig startsted for de som vill lengre inn og høyere opp i Himalaya. De arrangerer turer som varer i fra fire til 16 dager som sikkert blir en flott opplevelse. Turen går da innover til Himalayan Glaciers of Kafni, Milam og Sundar Dunga.

The Orchard at Peora Estates

The Orchard at Peora Estates

Oppe i fjellet Kumaon Hills i den lille byen Talla Peora ligger Tha Orchard at Peora Estate.Dette er ett noe luksuriøst hotell som ligger flott til oppe i fjellsiden men en fantastisk flott utsikt.Det er mye man kan få med seg av aktiviteter i området, ett yrende dyreliv rett ved hotellet frister mange til og ta noen spaserturer i nærområdene.Du kan bli med på safaritur og få en flott dag ute og få med deg naturen og dyrelivet samtidig. Nageshwar er hoved tempelet i Jageshwar er omtrent et must for de som kommer hit til området, det største av områdets templer er The Mahamrityunjay som også er det eldste templet i landsdelen.Man får en flott opplevelses tur når man kommer hit, flott natur, dyreliv og en god del gamle kulturelle steder.