Overnatting i Alaska

Fjellet frister mange for en helgetur eller en lengre ferie, fjellet er jo et flott sted til alle årstider. Noen flere av overnattingsstedene ser vi litt på her med en tur til Alaska og ser på hva de har og tilby oss.

Denali Backcountry Lodge

Denali Backcountry Lodge ligge kjempeflott til omtrent midt i Denali nasjonalpark.

Dette er villmarken på det beste med fjell, daler og innsjøer har man utrolig mange aktiviteter i dette området.

Det er mange turstier og sykkelløyper i området, sykler kan du få leid på stedet, mange steder hvor det er muligheter for et god fisketur. Utleie av båter og kanoer finnes det også her.

Dyrelivet i området er også veldig mangfoldig, det er omtrent umulig og ikke støte på noen dyr på din tur igjennom nasjonalparken.

Byers Creek Lodge

Byers Creek Lodge finner du også i Denali nasjonalpark, det ligger ikke langt unna Bayers lake hvor du kan både bade og fiske.

Dette stedet egner seg godt for naturelskere, de som liker og fiske eller for jegere da dette stedet har et godt utgangspunkt for jakt.

Her får du leid deg båt eller kano for og utforske området til vanns, eller du kan ta deg en fottur i de mange stiene i området.

Bettles Lodge

Bettles Lodge ligger flott til rett ved en liten elv som igjen har forbindelser med mange andre mindre elver.

Området egner seg ypperlig for fiske og jaktturer. Med storslått natur har du mange muligheter her til og ferdes rundt i området, turstier, sykkelstier, kano eller båtturer mm. Du kan også ta deg en tur opp i et småfy og få sett området i fra luften.

Med Kobuk Nasjonalpark og Gates Of The Artic Nasjonalpark ikke langt unna får du garantert en flott naturopplevelse her.

Dette stedet er også populært på vinterstid, da kan man få med seg nordlyset, dra på sledeturer, trugeturer, skiturer mm.

Marsh Creek Inn

Marsh Creek inn ligger flott til på en øy i Kaktovik lagune, med havet rett utenfor har en skikkelig flott utsikt herfra.

Her kan du bli med på isbjørn safari og se de flotte dyrene på nært hold. Ta deg en tur på ishavsfiske eller bare nyte naturen og dyrelivet i området.

Er du her på den rette tiden kan du også få oppleve hvalfangst som sørger for mat til innbyggerne her og til isbjørnene.

Wild Iris Bed & Breakfast

Wild Iris Bed & Breakfast ligger i Ruby rett ved Yukon elven. Her er det flotte fiskemuligheter langs elven eller du kan bare nyte naturen i fra en kano og ta deg korte eller lange turer i det flotte landskapet.

Området er kjent for sine bjørner så man må være litt oppmerksom på dem når man ferdes ute.

Med en rekke småfjell i området er det også et flott sted både på sommerstid som vinterstid for spaserturer eller sykkelturer, skiturer eller turer på truger. Sledeturer med hund er også en flott måte og komme seg rundt på om vinteren.